Кулінарія

Салат з корейською морквою, куркою і свіжим огірком. В моїй записній книжці рецептів цей салат в першій десятці

До Нового року залишилося зовсім не багато часу і хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного і красивого листкового салату, який підійде до будь-якого святкового столу.

Листковий салат відмінно виглядає на святковому столі і легко підкорить всіх ваших гостей не тільки цікавим оформленням, але і дуже гармонійним поєднанням продуктів.

Давайте приступимо.

Спочатку підготуємо продукти. Холодне відварне куряче філе ріжемо соломкою.

Свіжий огірок так само ріжемо соломкою.

Зварені круто яйця очищаємо і поділяємо на білки і жовтки.

Білки натираємо на крупній тертці.

Жовтки окремо натираємо на дрібній тертці.

Всі підготовлені продукти і починаємо викладати наш салат шарами.

На тарілку ставимо роз’ємне кільце, діаметр мого кільця 16 див. всередину кільця встановлюємо ацетатную плівку.

На дно тарілки наносимо невелику сіточку з майонезу.

Першим шаром викладаємо філе куряче, рівномірно розподіляємо по дну страви.

Робимо сіточку з майонезу.

Другим шаром у нас буде свіжий огірок. Зверху на курку викладаємо нарізану соломкою огірок і добре розподіляємо по всій поверхні форми.

Робимо сіточку з майонезу.

Наступним третім шаром викладаємо яєчні білки, добре розрівнюємо по всій поверхні.

Четвертим шаром у нас буде моркву по-корейськи. Зверху на білки викладаємо моркву по-корейськи, вирівнюємо і розподіляємо по всій поверхні.

Робимо сіточку з майонезу.

Відкладаємо трохи моркви для прикраси салату.

Завершальним п’ятим шаром викладаємо колом яєчні жовтки.

Відкладену морквину по-корейськи викладаємо центр салату.

Перед подачею на стіл дістаємо салат їх холодильника, знімаємо роз’ємну форму і акуратно видаляємо ацетатную плівку.

Подаємо готова страва до святкового столу і тішимо своїх гостей гарним і смачним салатом.

Більш докладний приготування дивіться в моєму відео:

Рецепт:

  • М’ясо – 250 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйця – 5 шт.
  • Морква – 300 гр.
  • Майонез – за смаком

В одній зі своїх попередніх публікацій я . Це мій улюблений варіант приготування салату, салат виходить ніжним, соковитим і дуже ситним. Якщо не читали – обов’язково подивіться.